Volg ons:

Müller's Multi Morekop

Trakteren = Doneren

In de week van 8 t/m 13 februari 2021 gaan wij weer 6 dagen lang morekoppen verkopen voor KIKA. Van iedere verkochte Müller’s Multi Morekop doneren wij € 0,50 aan KIKA!

Waarom de naam ”Müller’s Multi Morekop”?
Omdat de morekop een multifunctioneel doel heeft; Trakteren en Doneren! en omdat deze actie wordt ondersteund door Multi Supplies B.V.

Deze 9e editie gaan we proberen het mooie aantal van vorig jaar (13.010) te evenaren. Natuurlijk gaan we ons best doen om dit te overtreffen om zodoende een nog grotere donatie aan Stichting Kinderen Kankervrij te kunnen doen!

Draag ook je steentje bij!

Trakteer jezelf en een ander
Iedere Müller’s Multi Morekop = € 0,50 voor Kika, maar 6 dagen lang MMMorekoppen eten… Enkele bedrijven hebben jaren geleden het idee opgevat om naast hun eigen medewerkers en klanten bewoners en medewerkers van zorgcentra en ons Tweede Thuis te trakteren. Dit kon rekenen op de nodige enthousiaste reacties. Bestel op www.mullerbanket.nl Voor meer info bel of what’sapp met 0297-324666

Trakteren en doneren -& zonder calorieën
Traditiegetrouw willen we naast een mooie donatie aan KIKA ook graag zorgmedewerkers in het zonnetje zetten. Dit jaar meer dan ooit! We proberen de 750 medewerkers van het Amstelland ziekenhuis te trakteren op een MMMorekop. Door een steentje te kopen / te doneren schenkt u 10 MmMorekoppen aan de medewerkers van het Amstelland ziekenhuis. We starten met een ‘muur’ voor het Amstelland ziekenhuis waarbij alle 750 medewerkers worden getrakteerd op deze lekkernij.

Toch meehelpen, maar zonder de calorieën!

Draag ook je steentje bij!
Iedere 10 MmMorekoppen vertegenwoordigen een steentje en bij 75 steentjes kunnen we dus alle medewerkers van het Amstelland ziekenhuis trakteren! Laten we ervoor zorgen dat dat ook dit jaar weer lukt!

Hoe werkt het?

Je bestelt online of in de winkel 1
of meer steentjes (10 MMM)
met als bestemming het Amstelland ziekenhuis, € 24,50 per steentje.

Je betaalt je bestelling

Wij plaatsen je naam / logo op de
‘muur’ (wall of fame)

Wij leveren dinsdag 09-2-2021 het door jullie totaal aantal bestelde MMMorekoppen aan de medewerkers van het Amstelland ziekenhuis.

Wall of fame!

Deze pagina is gesponsord door

WhatsApp chat